Wandelcoaches brengen lichaam en geest beter in balans

0
217

Vandaag de dag ligt het ziekteverzuim binnen bedrijven hoger dan ooit. Dat is om meerdere redenen te verklaren. Naast dat thuiswerken tijdens COVID-19 een enorme impact heeft gehad op de veerkracht van werknemers, kunnen er ook tal van invloeden op de werkvloer van toepassing zijn. Denk hierbij aan een sterke groei van het bedrijf, een disbalans binnen het team of onduidelijkheid over de functie van het personeel. Tijd om daar verandering in te brengen. Wandelcoaches brengen lichaam en geest beter in balans.

Profiteer van coaching als je buiten een wandeling maakt

Het is algemeen bekend dat het prettige praten is als je in de buitenlucht een wandeling maakt. Mensen zijn hierdoor opener en in beweging blijven zorgt voor een positieve impact op lichaam en geest.

Diepe gesprekken dankzij wandelingen in de natuur

Het weer, de vegetatie, het seizoen en het landschap dragen er allemaal aan bij dat een gesprek een extra dimensie krijgt. Tijdens coaching worden al je zintuigen geprikkeld, wat weer kan leiden tot sterkere inzichten.

Wandelcoaching voor bedrijven zorgt voor een betere mentale gezondheid

Je voorkomt natuurlijk het liefste dat je personeel overspannen raakt of, erger nog, met een burn-out te maken krijgt. Beide zijn enorm lastige mentale processen en vergen vooral veel rust en tijd. Het is natuurlijk het beste dat je beide klachten kunt voorkomen. Wandelcoaching voor bedrijven zorgt voor een betere mentale gezondheid. Enkele voorbeelden van vragen die beantwoord kunnen worden tijdens het gesprek, zijn:

– Hoe krijg ik energie van mijn werk?
– Hoe kan ik assertiever worden?
– Hoe kan ik het beste handelen tijdens lastige situaties op de werkvloer?
– Hoe herstel ik het beste van een burn-out of overmatige stress?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here