Ektiv VvE beheer is de VvE beheerder in Amsterdam

0
408

Wanneer u een appartement in Amsterdam koopt, wordt u ook automatisch lid van de VvE (Vereniging van Eigenaren). De VvE is een organisatie die ervoor zorgt dat het appartementencomplex, waarvan u een appartement gekocht heeft, goed wordt onderhouden. Als eigenaar van een appartement bent u verplicht om maandelijks een afgesproken bedrag te betalen aan de VvE. Het bestuur van de VvE zorgt ervoor dat de taken die uitgevoerd moeten worden ook daadwerkelijk plaats vinden. Wanneer het bestuur vindt dat het bijhouden van de werkzaamheden aan het appartementencomplex te veel werk is, wordt dat vaak aan een externe partij uitbesteedt.

Ektiv VvE Beheer

Door het VvE beheer Amsterdam van uw appartementencomplex uit te besteden aan Ektiv VvE beheer, weet u zeker dat alle nodige werkzaamheden goed zullen worden uitgevoerd. Ektiv VvE beheer is een professioneel VvE beheerkantoor. De doelstelling van Ektiv VvE beheer is het leveren van een hoogwaardig beheer en dat allemaal tegen een scherpe prijs. Ze gebruiken gemotiveerde en deskundige medewerkers die de beste ICT-systemen hebben. Door dit uitbesteden weet u zeker dat alle onderhoudswerkzaamheden tijdig uitgevoerd zullen worden. Door in zee te gaan met Ektiv VvE beheer wordt het bestuur van de dagelijkse VvE beheer taken ontzorgt. U kunt zich als bestuur bezighouden met de hoofdlijnen die voor het appartementencomplex gelden.

Het onderhoud aan het appartementencomplex

Het hele gebouw, waarvan u een deel heeft gekocht, moet goed worden onderhouden. Dat geldt onder andere voor het trappenhuis, hal, fundering, dak en het technisch gedeelte. Daarbij kunt u denken aan het onderhoud van de lift. Het is belangrijk dat alles goed wordt onderhouden, omdat het appartement van u meer waard is als u het zou willen verkopen, wanneer het gebouw er keurig uitziet.

Het technisch beheer van het appartementencomplex

Een belangrijke taak van Ektiv VvE beheer is dat ervoor gezorgd wordt dat het technisch onderhoud door een deskundige groep medewerkers gedaan wordt. Daarom zal bij het VvE beheer Amsterdam door Ektiv VvE beheer dit onderdeel zeker worden uitbesteedt aan een deskundig bedrijf. Zo moet bijvoorbeeld de lift tijdig gecontroleerd worden, zodat er zo min mogelijk storingen zijn. Jaarlijks is er een ledenvergadering waar alles wordt besproken met de eigenaren van de appartementen. Ook het uitbesteden van de werkzaamheden en de onkosten. Ook zal er een overzicht worden getoond van de inkomsten en uitgaven, die er zijn ontvangen en betaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here