Het CTT Amsterdam is een stichting en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 34.34.12.38 en met Rekening nummer: NL34 INGB 0005 4050 24.

Adres: Herengracht 29, 1015BB Amsterdam.

Het bestuur van de stichting bestaat uit:
Urmy Macnack - voorzitter
Hermine Klok - secretaris
Anna de Voogt- penningmeester
Kitlyn Tjin A Djie - vice-voorzitter
Pui Fan Yip- vice-secretaris
Fariba Rhmaty- vice- penningmeester
Nel Jessurun- algemeen bestuurslid

Yenny Yim- secretariaat
Lexis de Kiviet- financiele administratie

Het Marjon Arends Instituut (MAI) is het Opleidingsinstituut van het CTT Amsterdam. Het instituut is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) als erkende onderwijsinstelling. Het is gevestigd aan de Latherusstraat 110-A-2, 1032EG Amsterdam.
Het instituut organiseert drie door de NVRG erkende opleidingen.
De programmacommissie van de eenjarige Post-Bachelor opleidingen bestaat uit Fariba Rhmaty, systeemtherapeut (coordinator) en Dirck van Bekkum, cultureel antropoloog.
De programmacommissie van de tweejarige Post-Master opleidingen bestaat uit Anna de Voogt, klinisch psycholoog-psychotherapeut (coördinator), Glenn Helberg, psychiater, Fariba Rhmaty en Kitlyn Tjin A Djie, beiden maatschappelijk werker-systeemtherapeut en Urmy Macnack, andragoog-systeemtherapeut.
De programmacommissie van de Transculturele Partner- Relatie Therapie Module bestaat uit Anna de Voogt en Fariba Rhmaty

Het CTT verzorgt ook Workshops, Trainingen, Lezingen en Cursussen op maat. Contactpersonen zijn Kitlyn Tjin A Djie of Fariba Rhmaty, 06 43 05 99 66 / 06 47 54 89 37

Het CTT biedt transculturele therapie aan individuen, paren, gezinnen, families en andere verwantschapssystemen met uiteenlopende problemen waaronder: relatie- en gezinsproblemen, acculturatie- en/of migratiegerelateerde problematiek, cultuurgebonden problemen, bi-culturele vraagstukken, en onbegrepen psychische en lichamelijke klachten.
Een aantal van ons heeft een eigen praktijk. Anderen kunnen cliënten behandelen binnen een GGZ-organisatie. Daarnaast is het mogelijk om het CTT als geheel om advies of een consult te vragen. U kunt zich dan aanmelden op telefoonnummer 020-6202952 via het antwoordapparaat.